Bryllupslokale københavn


Jeg venter lidt med at dele stedet endnu, men til gengæld har jeg samlet en stor guide til virkelig seje steder at holde sit bryllup i København. Alle steder vi har haft med i overvejelserne – og det venue vi har valgt, er også med på listen. Tease! Så kan I jo se, om I kan gætte det. Glæder mig til at dele endnu flere bryllupstanker og planlægning med jer, og i mellemtiden håber jeg, at andre bride-to-be’s kan finde inspiration i min guide til at holde bryllup i København 

 

Sonnerupgaards Gods

Sonnerupgaard Gods i Hvalsø har forskellige lokaler til forskellige størrelser selskaber. I 1877-Laden får man det råt, autentisk og romantisk. Man har den helt for sig selv, og der er mulighed for både liveband, dansegulv og helt op til 500 gæster. Hvis man har et stort selskab og ønsker at holde bryllup et sted, hvor gæsterne kan overnatte, er dette sted klart et besøg værd. Man lejer laden inklusiv møbler og service og står selv for forplejning.

Læs mere om Sonnerupgaard Gods her

 

Ledreborg Slot

I naturskønne omgivelser i nærheden af Roskilde Fjord ligger Ledreborg Slot og tilhørende Slotsladen. Slotsladen lejes ud til blandt andet bryllupper og lokalet kan tilpasses i størrelsen og rumme mellem 80 og 600 mennesker. Der er mulighed for at gå udenfor og nyde naturen omkring slottet i løbet af festlighederne.

 

 
  

Paradehuset, Frederiksberg Have

Et smukt drivhus-agtigt lokale i Frederiksberg Have. Intimt og hyggeligt, og med de fineste kulisser i form af den grønne have til at omkranse lokalet. Det er et populært sted at holde bryllup, og med god grund. Holder man festen dér, står Mielcke & Hurtigkarl for maden, og den laver de så vanvittigt godt, at der ikke er fare for at dine gæster glemmer den mad de fik til dit bryllup lige foreløbig. Mine tænder løber stadig i vand over den menu vi fik serveret til brylluppet i Paradehuset sidste år.

Se mere om Paradehuset her.

Pakhus Bryggen

Et gammelt FDB-lagerlokale i en kælder centralt på Islands Brygge er i dag omdannet til et rustikt og cool venue, der ligeledes er populært til byens bryllupper. Med åbent køkken, plankeborde, pæne klassiske stole fra Engelbrechts (hvis nu der er andre end mig der også går op, hvordan stolene ser ud, ahem) og en gennemført rå stil. Som et ekstra plus hører der en hyggelig gårdhave til venuet, hvor det fineste loungeområde stables på benene, når der er fest.

Pakhus Bryggen drives i øvrigt af Humanic gruppen, der har flere seje venues rundt omkring i byen, og derfor er knivskarpe til at sætte en fantastisk fest sammen.

Læs mere om Pakhus Bryggen her.

 

 

 

Pladeværkstedet

Vel nok et af Refshaleøens mest populære festlokaler; det nedlagte pladeværksted, der i dag danner rammerne for nogle rå og uformelle lokaler, der er i flittig brug til bryllupper. Mulighederne er nærmest uendelige derude, men man skal være obs på, at det kræver en del koordinering, da man vil skulle stå for det hele selv.

 

Tribeca Next Door

I nordvest ligger den efterhånden ikoniske restaurant Tribeca NV, der byder på New Yorker stemning og italiensk gastronomi. What’s not to like? I forbindelse med restauranten ligger stedets selskabslokale Tribeca Next Door, der forener den rå New Yorker vibe med uformelle lokaler og lækker mad i højsæde. Jeg har hørt fra flere, der har været til fantastiske fester dér, og så kan det være en klar fordel at holde festen i samarbejde med en restaurant, hvor man ved, at der er 100% tjek på cateringen.

Fornem New Yorker stemningen i Nordvest her

Il Buco

I lidt samme stil som ned Tribeca Next Door, har vi Il Buco. Bryggens New Yorker inspirerede restaurant, med en af byens hyggeligste gårdhaver. Stedet er uformelt med fokus på den gode stemning, og det inviterer i den grad til en intim fest. Stedet er dog ikke så stort, så har man en gæsteliste med 70+, tror jeg desværre det bliver for småt.

Kig forbi Il Buco her.

 

 
 
II Billede via Gemyse, Nimb II

 

Gemyse

Midt i Københavns ældste og mest farvestrålende have, Tivoli, finder du Gemyse. En smuk restaurant med en grøn profil, der drives af Nimb. Og til Gemyse hører det yndigste orangeri, som kan integreres som en del af bryllupssetuppet. Forestil jer fx at drikke bobler og spise bryllupskage med kig til flora og fuld himmel. Wow! Stedet er lidt i den pebrede ende, men skal der være fest, så lad der være fest.

Læs mere om Gemyse her.

The Fat Pike

På den anden side af gaden ovenfor Pakhus Bryggen ligger The Fat Pike, der ligeledes er ejet af Humanic Group. The Fat Pike byder også på uformelle og rå omgivelser med tydelig inspiration fra havet, uden at der går vaders og jolle i den, bare rolig. Stedet er oplagt til det mere intime bryllup.

Besøg The Fat Pike her.

 

 
 
II Billede af Brøndsalen via Det Kgl. Danske Haveselskab II

 

Brøndsalen, Frederiksberg Have

I en anden krog af Frederiksberg Have ligger Brøndsalen, der ligesom Paradehuset, drives af Det Kgl. Danske Haveselskab, og giver dig mulighed for et bryllup i smukke grønne omgivelser. Hvor Paradehuset er til den lidt mindre bryllupsfest, ideelt omkring 60 gæster vil jeg sige, kan Brøndsalen huse den store fest.

Læs mere om Brøndsalen her.

 

 
 
 
II Billede via Kernepavillonen, Planetarium II

 

Kerne Pavillionen

Et af byens nyere venues er Kerne Pavillionen, som i foråret har sløret dørene op. Det er en relancering af planetariets restaurant og har således direkte kig til Sankt Jørgens Sø. Stilen er nynordisk med et rent, enkelt udtryk og så krydret med masser af grønne planter til at skabe liv. Kerne Pavillionen har den fineste lounge og udvendige terrasse, og jeg spår dette venue stor popularitet.

Ligesom Pakhus Bryggen og The Fat Pike, er Kerne Pavillionen også en del af Humanic gruppen, så selvom venuet er nyt, er det et erfarent hold, der står bag, og som bryllupsplanlægger plejer at det være et stort plus.

Kig forbi Kerne Pavillionen her.

SoHo

Bevæger man sig ned i den hvide Kødby, er SoHo ikke til at komme uden om. Med en af byens hyggeliste tagterrasser, og lokaler hvor den uformelle hygge er i top, er dette det oplagte sted at holde bryllup hvis du vil have en fest til den lyse morgen i midten af al byens leben.

Se hvad SoHo kan tilbyde her.

 

 
 
 
II Billede via The Lab Kitchen II

 

The Lab Kitchen

The Lab Kitchen er en rigtig mode-darling, og branchen har udnævnt den rå kantine med det smukke lysindfald på ydre Østerbro som en sand favorit. Og jeg kan godt forstå dem, for omgivelserne er virkelig smukke! Enkle og alligevel overvældende på grund af de store panoramavinduer der for en stund sender dig væk fra Østerbro og istedet til et studio i New York. 

Læs mere om mulighederne for at holde bryllup på The Lab Kitchen her

 

 
 
 
II Billede fra Nordre Toldbod 23 via Rentspace.dk II

 

Nordre Toldbod 23

Endnu en smuk location i første parket til den københavnske havn. Nordre Toldbod 23 byder på rene, enkle linjer, hvor det nærmest kun er fantasien der sætter grænser for, hvordan din fest kan tage sig ud. Til gengæld skal der også lidt fantasi til, for lokalet lejes som det er uden “fyld”, og man skal derfor selv stå for alle detaljer, fra opdækning til catering og oprydning. Men det kan også have sine fordele, at man kan få festen præcis, som man ønsker den, og så kan der også være en økonomisk fordel ved at kunne sammensætte sin helt egen bryllupspakke. Lokalelejen alene koster 30.000kr