Efter planlægning, organisering og sommerfugle i maven - ofte i flere måneder, er det både meget nødvendigt og velfortjent at sænke skuldrene og rejse væk med dine kære på bryllupsrejse.

Vi talte med eksperterne og fik en række gode tip til destinationer og oplevelser for det brudepar, der ønsker en eksotisk bryllupsrejse, bare vil slappe af, eller som vil have en anden bryllupsrejse og leder efter aktivitet og eventyr.

Populære destinationer for bryllupsrejse

- De øverste tronedestinationer er ultimative drømmedestinationer som Seychellerne, Maldiverne, Mexico og Mauritius. Her har de velkomne nygifte, glade par i mange år, så de kan, siger Nora Aspengren, kommunikationschef hos TUI.

- Disse steder har det til fælles, at de er vidunderligt smukke, du er omgivet af kridt hvide strande, god mad og det er en dejlig temperatur, såvel som der er færre børn her end andre steder. Alt er arrangeret for dig og din partner, forklarer hun.

 

- Fuerteventura er netop dukket op som en populær destination for både bryllupsrejse og bryllupsceremonier. Især i LHBT-miljøet.

Siri Røhr-Staff, informationschef og content manager hos Ving, kan fortælle, at der også er nogle brudepar, der vælger at tilføje bryllupsrejse til et krydstogt.

Der er blandt andet et stort udvalg af krydstogter i Middelhavet, Caribien, Dubai, Hawaii og Det Indiske Ocean med destinationer som Mauritius, Madagaskar og Le Reunion.

 

BRYLLUPSREISE: De mest populære reisemålene er Seychellene, Maldivene, Mexico og Mauritius, samt eksotiske reiser med cruise. Det finnes imidlertid uendelig med muligheter. Her ser du et bilde fra Mauritius. Foto: TUI

Bryllupreise-med-barn-Malaysia-Maldivene-Hawaii-Seychellene.jpg

Bryllupreise-med-barn-Malaysia-Maldivene-Hawaii-Seychellene.jpg

 

SOL OG STRAND? Mange ønsker avslapping, sol og strand på deres bryllupsreise. I tillegg til populære reisemål som Karibien, Det Indiske hav og Afrika, kan du også finne luksuriøse reisemål i europa til en lavere pris. Her ser du et bilde fra Maldivene. Foto: Ving