En bryllupsliste er klog af flere grunde. Du behøver ikke at få ting, du ikke har brug for til brylluppet, og det vil være lettere for gæsterne at give dig en perfekt bryllupsgave. Her er nogle gode tip.

Af: Redaktion

Tidligere var det almindeligt, at brudeparet modtog gaver, der ville etablere hjemmet i fremtiden. Nu er det mere almindeligt, at brudeparet allerede har boet sammen et stykke tid, så de grundlæggende ting, der er nødvendige i et hjem, er allerede på plads.

Ikke desto mindre har du måske opdaget flere ting, dit hjem mangler, men som du ikke har prioriteret at købe. Bryllupsønskelisten kan være en perfekt lejlighed til disse ting.

En ønskeliste kan nemt oprettes online. Denne måde at oprette en ønskeliste gør det let for gæster, og de kan reservere gaver, så du ikke ender med flere af de samme ting.

Listen kan mailes, informeres om i invitationen eller på andre måder, du foretrækker.

Tip til udarbejdelse af bryllupslisten

Det vigtigste tip er at starte tidligt. Tænk på ting, du har brug for, eller noget, du har ønsket dig i lang tid, men ikke en prioritet, og skriv ned, hvad du kommer frem til. At starte tidligt gør det lettere at få tingene gjort undervejs i stedet for at nedskrive mange ting, du ikke rigtig vil have.

Bryllupslisten kan konstant opdateres online, så du behøver ikke at tænke over alt med det samme. Tag dig tid til at tænke over, hvad du ønsker, og hvad du kan ønske dig. Når du har dette klart for dig, er det klogt at oprette ting med forskellige prisklasser.

Alle ønsker at give en gave, du er tilfreds med, men husk, at ikke alle har samme økonomi.

Følg listen og udfyld med flere ønsker, hvis du ser den begynder at blive tom. Hvis du finder andre ting, du ønsker, skal du bare udfylde det også. Jo mere at vælge imellem, jo ​​lettere er det for dine gæster. Gem også på ønskelisten efter brylluppet, så du har en liste til at se på næste gang nogen spørger, hvad du vil have.

ØNSKELISTE: Det vigtigste er, at du er tilfreds, så det er tilladt at sætte meget forskel på ønskeliste. FOTO: Producenterne

Traditionelle og ukonventionelle ønsker

Bordservice, strøelse, interiørartikler og køkkenmaskiner er nogle af de ting, som flere brudepar vælger at have på deres ønskeliste. Her ønsker du måske at specificere, om det skal være fra en bestemt designer, eller om der er specifikke køkkenmaskiner. Har du præferencer for mærker og leverandører, kan du eventuelt også skrive dette ned. Se dig omkring i dit hjem og se, hvad du mangler, eller hvis du har en del af en samling og vil have resten.

Gavekort er noget, der kan passe perfekt på en ønskeliste, men her kan det være okay at specificere, om der er specielle butikker eller steder, du vil have gavekort til at gå. Oplevelseskort er også populært for tiden, og her er det også klogt at specificere. Måske vil du fejre kærligheden mellem dig med en dansekurs eller en madlavningskurs? Der er mange muligheder.

Kunst, møbler, drikkevarer og elektroniske ting kan stå på ønskelisten, hvis der er noget, du ønsker. Dette er sandsynligvis mere af de ukonventionelle ønsker, men det er din ønskeliste, og det vigtigste for alle er, at du er tilfreds.