My Wedding har talt med makeupartist og Instagram-stjerne, Ragnhild Andersen, og har fået hendes bedste tip til upåklagelig brudesmink.

Af: Ingrid B Foto: Alamy.com

Dette er udfordringen for alle brude at se ud som den bedste version af sig selv på deres bryllupsdag; Du vil have, at makeupen skal se naturlig ud, men på samme tid skal du se pletfri ud på bryllupsfotografierne, og du skal klemme - meget!

Tricket er at bruge en dygtig makeupartist, der ved nøjagtigt hvad der er behov for. Makeup-kunstner Andresen (@rmabeauty) har disse tip.

Hvilket makeup-look synes du er bedst for en klassisk brud?

- En klassisk brud kan betyde så meget anderledes. Det afhænger af, hvem du spørger, men i Norge er den generelle opfattelse, at en klassisk brud er en, der ligner mest hendes rigtige jeg, siger Andresen.

- Dette handler om ikke at skulle se makeup ud, men stadig se bedst ud. Da makeupen har en tendens til at forsvinde lidt på fotos, skal du bruge lys- og skyggeteknikker for at give en effekt, uden at makeupen er fuld af farve.

- Spotvipper, rosafarvet læbebalsam, en varm lyserød tone til rødme og øjenskygge i klassiske brune toner er solide travere - netop fordi næsten alle klæder sig, forklarer hun.

 

CLASSIC BREAD: Cookien, der klæder alle. Foto: Johan Andersen

Hvad gør du forud for en brudesmink?

- Før jeg påfører makeup på et ansigt, går jeg med en rensemiddel for at fjerne snavs, sved, talg / forurening på huden. Derefter tilføjer jeg et nyt lag hudpleje, der er skræddersyet til hudens behov.

- Jeg gør det, fordi en ren og fugtet hud er den bedste base til en fantastisk makeup. Hvis du ikke gør dette, kan makeupen blive tør, plettet og / eller ikke vare så længe.

Hvordan laver man en holdbar brudesmink?

- For holdbar makeup er det vigtigt at bruge tid på foundation. Når jeg påfører foundation, bruger jeg en skønhedsblender - det vil sige en ægformet svamp. Når jeg påfører foundation overalt på mit ansigt, skubber / blander jeg skønhedsblenderen over mit ansigt op til tre gange - så ved jeg, at produktet passer godt ind i min hud. Jeg gør det samme med andre flydende produkter som concealer og highlighter, siger makeupartisten.

- Til sidst slutter jeg altid med "All Nighter" - en sætningspray fra Urban Decay. Dette gør makeup ikke smitsom og forbliver på hele natten.

Tip! Jo mere du klemmer i løbet af den store dag, jo mere gnider makeupen. Det er tilladt at "øreprope" denne dag!

Hvilket produkt skal bruden have rundt hele dagen?

- Produkter, der skal følge bruden hele dagen for at få kontakt op, er; lyst pulver til t-zonen, solpulver til 3-zonen, læbeprodukter, som bruden har valgt, og en rødme. Husk omkostningerne!

 

MAKEUP PARTIST: Andersen er en kendt makeupartist, der har tips til brudesminket. Hun deler nogle af sine gode tip til @rmabeauty på Instagram. Foto: Johan Andresen

Hvilken mascara er din favorit?

- Jeg bruger altid Sensais mascara, når det kommer til brude. De er ridsebestandige og kan fjernes med vand over 38 grader. Så skal bruden ikke kæmpe for at komme af mascara om aftenen, hvilket hun ellers ville gøre med en vandtæt mascara, siger Andresen.

Hvilke produkter kontrollerer du?

- Silica (pulveriseret kragesølv - ofte brugt til ekstra læder) og SPF, som kan give "flashback", når du bruger flash. Derfor bruger jeg ikke foundation med høj SPF, men tilføjer snarere solfaktor som en del af hudplejen. Jeg bruger heller ikke indstillingspulver, der siger HD, da disse normalt indeholder silica.

Hvem er dit drømmebryllup, der skal sammensættes?

- Jeg har aldrig tænkt på dette før, men det første ansigt, der dukker op i mit hoved, er Gigi Hadid. Hun har virkelig ansigtet med en engel, og hun bliver smuk som en brud, hvis hun gifter sig en dag, konkluderer eksperten