Der er mange inspirerende bryllupsmesser i Norge og i de nordiske lande. Her finder du en komplet oversigt med et link til programmet og billetter til alle bryllupsmesser i Danmark

 Af: Redaktionelt foto: Julie Vino Haute Coture

Er du og din elskede gift? Så har du en spændende tid til at mødes, og der er meget, der skal planlægges - alt fra brudekjoler, blomster, menu, borddekoration, invitationer og meget mere.

På bryllupsmesser, der strækker sig gennem det langstrakte Norge, kan du finde masser af inspiration og gode tip fra eksperter og udstillere.

Her giver vi dig et komplet overblik over bryllupsmesser i Danmark..

FASHION VIEW: Nyd og bliv inspireret med modevisninger af de nyeste trends inden for brudekjoler. Her fra udsigten til Ines Di Santo. FOTO: Producenten

Bryllupsmesse i København

Hvis du lige er forlovet og er i begyndelsen af ​​planlægningsfasen, er dette messen og seminaret for dig. Arrangementet afholdes  i København den 19. januar fra 11-17. Her finder du tip og råd fra de bedste bryllupseksperter og de bedste bryllupsplanlæggere i Danmark De deler al deres viden med dig, så dit bryllup vil være, som du ønsker.

Programmet og billetter for dagen kan findes her.

Bryllupsplanlægning og bryllupstendenser i 2020

Denne begivenhed giver dig et komplet overblik over de nyeste trends inden for bryllupper og brudekjoler. En bryllupsplanlægger med mange års erfaring i branchen kommer til at give dig de bedste tip til dit drømmebryllup. Erfaringer fra tidligere bryllupper og bryllupsplanlægning deles, og du vil modtage tip til alt om borddækning til forskellige emner. En brudesalon vil også komme til at fortælle dig om trends for 2019, for at hjælpe dig på din vej til drømmekjolen.

Arrangementet er gratis og afholdes i København. Alle deltagere modtager en rigelig goodie-taske ved ankomsten. Her kan du tilmelde dig.

Bryllupsmesse i Aalborg

Ønsker du inspiration og tip til dit drømmebryllup? Så skal du tage til Europa Plads i Aalborg den 26. januar. Arrangementet varer fra 11-17, og her får du mange gode råd til bryllupsplanlægning. Der er gratis adgang, men begivenheden er fuldt booket. Du kan sende en e-mail, der skal placeres på en venteliste her! Programmet kan findes her.

Brudekjole-udstilling og bryllupsmesser i centrum af Velje

Leder du efter den perfekte brudekjole til dit drømmebryllup? Så kan du hente inspiration på denne messe i København. Tilmeld dig, og hold datoen 02. februar! Der vil være brudekjoler fra de førende brudekjole-mærker i Norge, og bryllupsplanlæggere afholder deres eget brudeseminar for at give dig de bedste tip. Det koster  250 pr. Deltager at deltage i dette arrangement, men vær hurtig for, at billetterne forsvinder hurtigt. Du kan tilmelde dig her.

Du kan også deltage i lodtrækning af fantastiske præmier ved at indsende din historie her